vrijdag 19 augustus 2011

Team bekend

Vorige week kregen we de teamindeling doorgestuurd voor Duchenne Heroes. Het is nl. zo dat de Duchenne Heroes tocht niet uitgepijld wordt en er op GPS gereden wordt. Per team is een GPS ter beschikking. Een team bestaat normaal uit 4 personen. Bedoeling is dat er samen gereden wordt zodat er bij een evt. ongeval of een probleem je niet helemaal alleen ergens in de bossen zit.
Bovendien is het ook goed om elkaar wat op te peppen wanneer er een moeilijk moment is. En die zullen er vast en zeker zijn.

De teams worden ingedeeld op basis van de snelheid waarmee je denkt te willen/kunnen rijden. Zo moet je je niet helemaal choco rijden of evt. wachten op iemand die trager rijdt.
Mijn teamgenoten worden:
Eric Goris, uit Kessel-Lo (Leuven). Hij was afgelopen weekend nog in Langemark, maar we hebben elkaar helaas niet ontmoet.
en team flexwinkel: twee mensen uit Alkmaar, Joffrey De Bruyn en Misael van Leeuwen. Die laatste twee nemen voor de derde en tweede keer deel aan Duchenne Heroes.
Alkmaar is zowat de enige stad(regio) die ik in Nederland nog nooit bezocht. Veel weet ik er niet van te vertellen, behalve de bekende kaasdragers. We zullen dus wel voldoende te vertellen hebben die 7 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten